Results 1 to 1 of 1
  1. #1

    emulator is not installing application

    hey
    i am newbie to android development. i am trying to run default android application.when i run it before it works fine and now when i trying to run second app as given in http://developer.android.com/trainin...ilding-ui.html from their emuator is not working good i.e. emulator is not installing application.i deleted both project file then i restarted laptop and make new default hello world android project now when i try to run this project through emulator it is not showing application on emulator . don't know what to do? i am stuck in this problem . any help appreciated thanks in advance

    console shows this message :

    [2012-12-29 19:09:56 - Hello] ------------------------------
    [2012-12-29 19:09:56 - Hello] Android Launch!
    [2012-12-29 19:09:56 - Hello] adb is running normally.
    [2012-12-29 19:09:56 - Hello] Performing com.example.hello.HelloActivity activity launch
    [2012-12-29 19:09:56 - Hello] Automatic Target Mode: launching new emulator with compatible AVD 'Froyo'
    [2012-12-29 19:09:56 - Hello] Launching a new emulator with Virtual Device 'Froyo'
    [2012-12-29 19:09:58 - Emulator] emulator: emulator window was out of view and was recentered
    [2012-12-29 19:09:58 - Emulator]
    [2012-12-29 19:09:58 - Hello] New emulator found: emulator-5554
    [2012-12-29 19:09:58 - Hello] Waiting for HOME ('android.process.acore') to be launched...
    [2012-12-29 19:10:29 - Hello] emulator-5554 disconnected! Cancelling 'com.example.hello.HelloActivity activity launch'!
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] Created AVD 'Froyo' based on Android 2.2, ARM (armeabi) processor,
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] with the following hardware config:
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.sdCard=yes
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.device.manufacturer=Generic
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.mainKeys=yes
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.lcd.density=120
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.accelerometer=yes
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.dPad=no
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.device.hash=780188051
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.trackBall=no
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.device.name=3.3in WQVGA
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.camera.back=none
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.sensors.proximity=yes
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.battery=yes
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] disk.dataPartition.size=200M
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.audioInput=yes
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.sensors.orientation=yes
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.gps=yes
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] skin.dynamic=yes
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.keyboard=yes
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] vm.heapSize=16
    [2012-12-29 19:13:33 - SDK Manager] hw.ramSize=512

    attaching a screenshot of eclipse.
    OS is linux 32bit. how to reinstall emulator?


    with regards

    ajay
    Attached Images Attached Images

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •