See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    India
    Posts
    9

    Device(s)
    Asus fonepad7

    advertisement in between my post

    I'm getting advertisement in between my post that is troubling me. Please see the attachment. I'm finding difficulty to edit my post due to that. Earlier this issue wasn't there. I've also logged in using my credentials. Yesterday also the same problem was there. Please say how to get rid of that.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    root
    Join Date
    May 2011
    Posts
    506

    Device(s)
    Nexus 6P, HTC One M9
    I'm not able to reproduce this, but we'll look into it further. Does it happen to you on any other sites? Are you able to edit the post if you click "Go Advanced"?

    --jeremy


    1 members found this post helpful.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    India
    Posts
    9

    Device(s)
    Asus fonepad7

    Original Poster
    Jermy, no it doesn't happen to me on any other site. In linux forum also it's not like this. Other forums are perfect without any advertisement. It's only in this site.
    I check by clicking "go advanced". Here it's fine, no advertisement. Thanks for showing a way.
    But Jermy, yes the issue needs to be resolved as the advertisement is displayed on all threads in this forum.



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •